Zomerlidmaatschap 2024

Tennisvereniging Klimmen biedt deze zomer een Zomerlidmaatschap aan voor de maanden juni, juli en augustus voor € 35,- voor volwassenen en € 22,50 voor jeugd t/m 16 jaar.
Dit kan erg interessant zijn voor mensen die willen kennismaken met de tennissport.
Deelnemers mogen onbeperkt vrij tennissen en aan alle activiteiten bij T.V. Klimmen meedoen zoals de wekelijkse Husselavond.
Ook is het mogelijk om tennislessen te volgen bij de gecertificeerde clubtrainer van T.V. Klimmen. Hieraan zijn wel kosten verbonden, bij interesse neem hier contact over op met T.V. Klimmen.
Deelnemers krijgen ook een bondsnummer en kunnen deelnemen aan KNLTB-toernooien gedurende de zomermaanden.
Ook mensen die lid zijn van een andere vereniging kunnen gebruikmaken van het Zomerlidmaatschap.  

Deelnemers die zich voor 31 augustus aanmelden voor een volledig lidmaatschap in 2025 kunnen de rest van het seizoen 2024 kosteloos gebruik blijven maken van hun zomerlidmaatschap. 

Aanmelden voor het Zomerlidmaatschap kan door op de website www.tvklimmen.nl rechtsboven te klikken op ‘Aanmelden als lid?’.
Vul vervolgens het formulier helemaal in en kies onderaan bij Soort Lidmaatschap voor Zomerlid (juni, juli, augustus). Upload ook een duidelijke pasfoto voor op het pasje, deze mag gemaakt zijn met een mobiele telefoon.
Na klikken op Inschrijven ontvangt u van de Ledenadministratie een bevestiging en verdere uitleg.
Zijn er nog vragen, neem dan contact op met Merijn Wetzels ([email protected]). We hopen u snel te zien op onze tennisbanen!   

Met sportieve groet,  

T.V. Klimmen