Bridge winterseizoen

In het winterseizoen bridgen wij in de kantine van Tennisvereniging Klimmen. Wie zijn wij?

Leden van TVK en hun partners, aangevuld met enige kennissen.

 

Hoeveel personen zijn dat?

Gelet op de grootte van de kantine, kunnen er maximaal 12 koppels (24 personen) meedoen. Dit aantal hebben wij nog nooit gehaald. Ons maximum ligt op 11 koppels. Dit seizoen lag ons minimum op 8 koppels. Gemiddeld 9 á 10 koppels.

 

Wanneer wordt gebridged?

Vanaf de eerste vrijdag in oktober tot de 3de of 4de vrijdag in maart. Vanaf 13.30 tot circa 17.00 uur.

 

Hoeveel spellen worden er per middag gespeeld?

24 spellen. Bij een oneven aantal koppels spelen enige koppels 20 spellen.

 

Op welk niveau wordt gespeeld?

Verschillend. Van enthousiaste beginneling tot bedaarde “vergevorderde”.

 

Gaat dat goed samen?

Bij ons wel. De sfeer is gemoedelijk. Er is geen prestatiedrang al probeert toch iedereen “zijn beste beentje voor te zetten”. Je kunt niet promoveren of degraderen, je zit steeds allen in hetzelfde “schuitje.”

 

Hoe is de middag ingedeeld?>

Gestart wordt om 13.30 uur. Na 2 ronden van telkens 4 spellen volgt om 14.30 uur een koffiepauze van 10 á 15 minuten. Dan van 14.45 tot 15.45 weer 2 ronden van 4 spellen gevolgd door weer een pauze voor een glaasje wijn, potje bier, frisdrank o.i.d. tot 16.00 uur. Tot slot de laatste 2 ronden van 4 spellen tot circa 17.00 uur. Einde bridgemiddag.

 

Wat kost dat?

Voor elke middag dat je bridget betaal je één Euro per persoon als bijdrage voor de stook- en poetskosten. Dit bedrag gaat geheel in de clubkas. Daarnaast betaal je de consumpties die je gebruikt volgens officieel TVK tarief ( gemiddeld 2 p.p.) die uiteraard ook geheel in de clubkas verdwijnen. Verder zijn er geen kosten.

 

Competitievorm?

Wij spelen een najaar-, winter-, en voorjaarscompetitie van telkens circa 8 speeldagen. Per speeldag is er een koppel dat “virtuele” bloemen ontvangt voor de beste prestatie van de dag. Daarnaast de virtuele lauwerkransen voor de seizoenskampioenen. U ziet, geen echte prijzen, wij spelen puur voor de “eer” en het “genoegen”.

 

Wanneer krijg je de uitslag ?

Iedere vrijdag rond 21.00 uur krijgen de deelnemers de uitslag van die dag en de stand in de competitie via internet en e-mail thuisgestuurd.

 

Wilt u nog meer weten? Overweegt u te gaan meedoen?

Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen.

 

Contactpersonen Winterbridge

Maria Cloodt

(045) 405 57 33

Jo Langeslag

(043) 459 20 57