sponsor_ivossportshop_60.jpgsponsor_brandbier_60.jpgsponsor_hellebeuk_60.jpgsponsor_Dunlop_60.jpgsponsor_Heuvellandwonen.nl_60.jpgsponsor_automaessen_60.jpgsponsor_Happy_Frites_60.jpgsponsor_De_Grave_60.jpgsponsor_Aelmans_60.jpg
Grid List

De gemeente Voerendaal organiseert i.s.m. The Move Factory tennisclinics voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar in Klimmen op de vrijdagen 7, 14 en 21 augustus.

Lees meer...

De uitslagen en standen van de interne competitie (Heren Enkel) t/m 2 augustus zijn te vinden onder het menu Prestatief. 

 

 

Op zondag 20 september organiseren wij weer een gezellige dag van 11.15 tot 18.00 uur.

Lees meer...

De Husselavonden voor de middelbare schooljeugd zijn zo'n groot succes dat deze ook de komende 2 maanden om de 14 dagen worden georganiseerd op de maandag.

Lees meer...

I.v.m. met Corona zijn de afgelopen maanden diverse toernooien afgelast (waaronder ons Balkon van Limburg), maar de Klimmense toernooitijgers zijn weer actief op de eerste toernooien!

Lees meer...

De uitslagen en standen van de interne competitie (Heren Enkel) t/m 26 juli zijn te vinden onder het menu Prestatief. 

 

 

Het zomerseizoen is nog volop bezig, maar toch kan er al worden aangemeld voor de wintertraining 2020-2021!

Lees meer...

Voor de interne competitie van 2020 hebben zich 13 heren en helaas geen dames aangemeld.

De loting voor de Heren Enkel heeft inmiddels plaatsgevonden.

Lees meer...

Beste leden van TV Klimmen,

Omdat we een tijdje niet hebben kunnen tennissen en er ook geen voorjaarscompetitie is geweest, willen we de komende periode een interne competitie gaan spelen bij TV Klimmen:

Lees meer...

Het kabinet heeft woensdag 24 juni tijdens een persconferentie de voorgenomen versoepelingen per woensdag 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines open kunnen.

Lees meer...

Kalender