Verschillende leden van Tennisvereniging Klimmen zijn al eens in de media verschenen, het zij in de Sociale Media (zoals YouTube), het zij op TV (regionaal of zelfs landelijk). Je kunt hier de beelden bekijken of terugzien. Hieronder staan de fragmenten met de links.

 

7 april 2015:

Niels Verhoeven vertoont zijn magische kunsten in het NPOZapp-programma De Magische Winkel op NPO3. Wouter en Christof Salden en het tennispark komen ook in beeld!

  Link

 

16 december 2012:

Harm Biermans en Niels Kleinman waren met hun klas uit 1991 van De Ravensberg uit Valkenburg te gast in het KRO-programma De Reünie op Nederland 1.

  Link

 

22 november 2012:

Bep Konte was met zijn Sloveense gezelschap te zien in de documentaire Limburg Doc - Vraem Luuj op L1. Bep is te zien in de reportage vanaf 17:53.

  Link

 

6 maart 2012:

Funs Patelski lichtte zijn boek "Limburgse verwantschappen" toe in het programma Limburg Vandaag op TV Limburg.

  Link

 

3 december 2011:

Bertie Peeters trad (vrijwillig) op in het theaterprogramma van de jonge pianovirtuoos Rangel Silaev in Landgraaf. Zij is vanaf 06:20 te bewonderen. Haar optreden is zowel op Youtube als op de website van Rangel te zien.

  Link

 

7 juli 2011:

Raymond Laeven vertelt in het programma Goedemiddag Limburg over zijn hersenoperatie.

  Link

 

5 oktober 2007:

Ton Reimes mocht tijdens de partij Bruguera - Muster op de Alex Tennisclassics 2007 in Eindhoven de baan op om een paar balletjes tegen Bruguera te staan. Dit is natuurlijk door zijn vrienden van Heeren 1 vastgelegd en op Youtube gezet.

  Link