sponsor_hellebeuk_60.jpgsponsor_ivossportshop_60.jpgsponsor_Het_Sanitairhuis_60.jpgsponsor_brandbier_60.jpgsponsor_Bjorn_Janssen_Dakwerken_60.jpgsponsor_Coumans_Installaties_60.jpgsponsor_Renier_Linden_60.jpgsponsor_De_Grave_60.jpgsponsor_Heuvellandwonen.nl_60.jpgsponsor_Klinkers_60.jpgsponsor_Aelmans_60.jpg

Het is weer tijd om je in te schrijven voor een spannende editie van het Jeugdkamp 2018, geschikt voor alle jeugdleden!

Dit jaar zal het Jeugdkamp plaatsvinden van vrijdag 29 juni 17.00 uur tot en met zaterdag 30 juni 24.00 uur, wederom op de tennisbanen en in de kantine van T.V. Klimmen.

Wij delen deze activiteit op in groepen, dit gaat als volgt:

 • De jeugd die met de rode ballen speelt, wordt geacht zaterdag 30 juni 11:00 uur aanwezig te zijn. Hun programma duurt tot 20:00 uur. Kosten € 8,- per deelnemer.
 • De jeugd die met de oranje/groene ballen speelt, wordt geacht vrijdag 29 juni om 17:00 uur aanwezig te zijn (incl. ouders welke even kunnen meehelpen met opbouw tenten). Hun programma duurt tot zaterdag 30 juni 20:00 uur. Kosten € 25,- per deelnemer.
 • De oudere jeugdleden die met gele ballen spelen, worden geacht zaterdag 30 juni om 14:00 uur aanwezig te zijn, hun programma duurt tot zaterdagavond 24:00 uur. Kosten € 20,- per deelnemer.

Wij zorgen voor een passend programma voor al onze jeugdleden!

Anders dan voorgaande jaren zijn de ouders ook welkom en wel op zaterdag 29 juni van 16:00 uur tot 20:00 uur. Binnen dit tijdsbestek bieden wij o.a. ouder/kind tennis (voor diegene die dat wil) en een gezamenlijke bbq voor alle aanwezigen. De kosten voor deelname aan de bbq zijn voor de ouders € 10,- p.p. Dranken aan de bar voor de ouders (en evt. kinderen) zijn van 16:00 tot 20:00 uur voor eigen rekening.

Het worden weer twee erg leuke en gezellige dagen, met veel leuke activiteiten!

Algemene zaken:

De bedragen, die deelname aan het kamp en eventuele deelname van ouders aan de bbq met zich meebrengen, kunnen vrijdag/zaterdag (bij aankomst) contant worden betaald bij de leiding!

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het aanmelden graag de volgende zaken doorgeven:

 1. Naam kind
 2. Balkleur waarbij men wenst deel te nemen (bij twijfel mag een lid dat bijvoorbeeld met geel speelt zich ook aanmelden bij oranje/groen).
 3. Ice gegevens (mobiel nummer ouders) in geval van nood.
 4. Deelname, naam en aantal ouders inzake bbq
 5. Bereidheid ouders om evt. mee te helpen (we hebben hulp nodig bij alle groepen, bij bbq, toezicht bij de overnachting, iemand die de geel groep veilig naar huis brengt met de auto.
 6. Eventuele allergieën, of eten dat het kind niet lust.
 7. Eventuele voorkeuren van kampgenoten (alleen van toepassing op de oranje/groen groep).
 8. Of u als ouder deelneemt aan het ouder/kind tennis.
 9. Toestemming om foto’s welke van deze activiteit gemaakt worden op te hangen in ons verenigingslokaal ja/nee.

 
We hopen snel van je te horen zodat we er samen weer een super Jeugdkamp van kunnen maken!

Namens de organisatie van het Jeugdkamp 2018,
Saskia, Dyonne, Miriam, Marjon, Maurice, Casper en Ralph

 

Aanmeldingen t/m 25 juni 

Dante Ogg
Nynke Ruiters
Yrina Linders
Danique Linders
Sem Heijnen
Maximillian Bachg
Sacha Megens
Eva Steinbusch
Ischa Sinsel
Elisa Bertrand

 

 

Jeugdcommissie

  Marjon Geurten
  (043) 850 28 28
  jc@tvklimmen.nl

 

Tenniskidscoördinator

  Marjon Geurten
  (043) 850 28 28
  tenniskids@tvklimmen.nl